مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام و احترام
اینجانب نزد کارفرما سفته امانت و ضمانت کاری دارم (با تنظیم قرارداد) که با گذشت چند ماه از جدا شدن از محل کار نسبت به برگرداندن سفته ها تمایل نشان نمیدهد،ایا میتوانم شکایت خیانت در امانت کنم یا وارد نیست،در اینصورت چه شکایتی اقامه کنم؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام استرداد سفته را داد خواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر امانی بودن سفته ها محرز است بله میتوانید شکایت خیانت در امانت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که تحویل نداد دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید
اگر وجه سفته را مطالبه کرد می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر کارفرما ، دادخواست مطالبه سفته
مطرح کرده باشد شما می توانید شکوائیه خیانت در امانت مطرح
نمایید
ولی اگر دادخواست مطالبه اقامه
نکرده باشد خیانت در امانت نیست و

و شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت امانی بودن را اقامه نمایید و بوسیله دو شاهد ادعای خود را اثبات نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه ارسال و سپس شکایت کنید