مشاوره حقوقی رایگان - پرینت از پیامک و تماس ها

سلام وقتتون بخیر. من حدود دو سه ساله که از سیمکارت اعتباری همراه اول مادرم که 0993 است با دوستم در ارتباطم و همچنان هنوزم سیمکارت بنام مادرمه اما دست منه و ازش تا هفته قبل استفاده کرده ام و الان یک هفته است که هیچ استفاده ای از این سیمکارت نکرده ام حالا چند سوال دارم: 1- آیا اگر سیمکارت را به مادرم پس بدم مادرم با در دست داشتن این سیمکارت (که بنام خودشه) میتونه بره از مخابرات از پیامکها و تماسهام پرینت بگیره؟ پیامک و تماسهای تا چند وقت قبلم را میتونه از مخابرات پرینت بگیره؟ 2- اگر همین سیمکارت مادرم دست من باشه آیا مادرم بدون در دست داشتن جسم و یا پوکه و یا قاب این سیمکارت میتونه پرینت پیامک و تماسهامو بره از مخابرات بگیره؟ مال تا چه مدت قبل رابهش میدن؟ 3- چجوری میتونم پیامکو تماسهایی که با این سیمکارت داشتم را کلاً حذف و نابود کنم تا با خیال راحت سیمکارت را به مادرم برگردونم و اگر بره مخابرات نتونه پرینت تماس و مکالماتمو بگیره؟ چون دائم میگه سیمکارتمو پس بده خودم لازم دارم ? لطفاً پاسخ این سه تا سؤالمو کامل و دقیق بفرمایید ?از محبت تون پیشاپیش سپاسگزارم و امیدوارم همینطور که رایگان مشکلات بندگان خدا را حل می کنید از موهبتهای خداوند برخوردار بشید آمین.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نماسهای ورودی و خروجی تا 6 ماه توسط مالک خط،قابل اخذ می باشد سایر موارد نیاز به دستور قضایی دارد
خیر امکان حذف نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا شش ماه گذشته قابل استعلام است با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان حذف مکالمات و پیام ها وجود ندارد و مالک می تواند پرینت سه ماه گذشته رو بگیره و که محتوای پیام ها را نمی تواند بگیرد و صرفا تعداد پیام ها و زمان آن اعلام می شود.
با دستور قضایی می توان پرینت شش ماه گذشته و گرفت که در این صورت محتوای پیام ها رو نیز می توان گرفت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مالک خط تلفن همراه ، فقط
می تواند از مخابرات پرینت
تماس های خروجی را بگیرد
ولی از تماسهای ورودی و پیام ها
امکان اخذ پرینت وجود ندارد مگر با
دستور مقام قضایی

بله ولی فقط موارد بالا

امکان حذف مطلقا وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نمیتوان حذف کرد. برای گرفتن پرینت بیشتر از شش ماه نیاز به دستور قضایی است