مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک در کوچه ی بن بست

سلام ما در یک کوچه ی 4متری که بن بست هست زندگی می‌کنیم کل ساختمان های کوچه ویلایی میباشد بغیر یه ساختمان که آپارتمان هست و پارکینگ هم ندارن همسایه آپارتمان دوتا ماشین داره یکیشو جلوی درب ورودی پارکینگ من و یکی دیگه رو جلوی دیوار منزلم پارک میکنه میخواستم بدونم میتونم ازشون شکایت کنم چون میگم جلو در پارکینگ و دیوار منزلم پارک نکنن گوش نمیدن ممنون میشم پاسخگو باشید.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام از طریق دفاتر قضایی به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حریم ملک شخصی شما ماشین خود را پارک می کند می توانید دادخواست رفع ممانعت از حق و مزاحمت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ابتدا به پلیس 110 تماس
بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس دادخواست رفع مزاحمت
اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که برای شما مزاحمتی داشته باشد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید