مشاوره حقوقی رایگان - تصرف

باسلام آقای ح. ابلاغیه الکترونیکی شماره فلان در حساب کاربری شما قرار گرفت یعنی چه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران شخصا یا از طریق کافی نت ابلاغ خود را مشاهده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شما ابلاغ شده و از طریق سامانه ثنا می توانید ابلاغیه را مشاهده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغیه خود را می توانید از طریق سامانه ثنا مشاهده کنید
خودتون به راحتی با گوشی می توانید مشاهده کنید و اگر نمی توانید به کافی نت مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابلاغیه صادر شده است جهت رویت اقدام نمایید