مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

واسه من اومده ابلاغیه الکترونیکی در حساب کاربری شما در تا ریخ.......ثبت شد نمیدونم باید چکار کنم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به سایت عدل ایران قسمت ابلاغ الکترونیکی مراجعه وباز نمایید اگر هم نمیتوانید به دفترخدمات مراجعه تا برای شما انجام دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وارد سامانه شوید و ابلاغیه خود را مشاهده کنید.
اگر خودتان نمی توانید به کافی نت یا دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر از سرشماره عدل ایران است به ساماته ثنا بروید و ابلاغ را مشاهده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به سایت عدلیران مراجعه نمائید و با وارد شدن به سامانه ابلاغیه، ابلاغیه الکترونیکی خود را مشاهده بفرمائید.