مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند زراعی اصلاحات

اینجانب قولنامه خرید از زمینهای زراعی ندارم و در خودرو سرقت شد از طریق وارثان مالک قبلی
شاهد ندارم
ولی تصرف 30 ساله و سند اصلاحات در دست دارم و گواهی شورا ی محل
ایا با این مدارک میشود الزام به انتقال سند از طریق وارث نمود

و وارث ادعای انها در دادگاه برای فروش مقداری از ان به قرار اناطه صادر و با اعتراض قطعی شده و اسنادی بر مالکیت ندارند که حقوقی اقدام کنند .
با این شرایط با روش زمین بی سند درخواست سند زراعی نمایم
یا الزام به انتقال سند اصلاحات
به نتیجه سندار شدن زمینها میرسم
با تشکر .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ جزئیات معامله میباشد
چند راه قانونی وجود دارد