مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام من مدت یک ساله عقد کردم و چند باری رابطه از مقعد داشتم الان برای مهریه و اجرای حق حبس باید برم پزشکی قانونی و آخرین رابطه مقعدی حدود دوماه پیش بوده آیا قابل تشخیصه و برای حق حبس و مهریه مقعد هم رو مورد معاینه قرار میده پزشکی قانونی ؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تشخیص رابطه مقعدی بستگی به شرایط مختلفی از جمله آخرین رابطه و تعداد دفعات رابطه و ... دارد
ملاک حق حبس داشتن یا نداشتن پرده بکارت هست ولی زوج میتواند داشتن رابطه مقعدی را اثبات نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا رابطه از هر نوع حق حبس را منتفی مینماید بسته به دستور قاضی مبنی بر نوع معاینه می باشد