مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

با سلام ببخشید بعد از چند بار پیامک آمدن برای شرکت در سایت های شرط بندی برای طرف مشکلی مانند حبس یا شلاق پیش می آید تروخدا زود جواب بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که پیامک های هشدار و اخطار را جدی نگیرید حسابهای شما مسدود و در صورت تکرار زیاد در ورود چنین سایتهایی پرونده قضایی برای شما به اتهام قمار تشکیل خواهد شد در غیر این صورت موضوع قابل حل خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبلا از هر کاری سامانه ثنا ثبت‌نام کنید
سپس وارد سایت اعلامی دادستانی در خصوص قمار شوید و اطلاعات خود را وارد کنید.
اگر نمی توانید وارد سایت شوید می توانید با دادستانی واحد معاونت فضای مجازی تماس بگیرید تا اطلاعات شما را ثبت کند تا بتوانید وارد سایت شوید.
بعد از مدتی دادستانی براساس اطلاعاتی که وارد کردید موضوع را بررسی می کند و پرونده جهت انجام تحقیقات و رسیدگی به دادسرای شهر خودتان ارسال می کند( البته ممکن است دادستانی بعد از بررسی و با اخذ تعهد حساب های شما را باز کند که اخیرا معمولا پرونده ها را به دادسرای شهر شخص مورد نظر ارسال می کند) که بعد از ثبت پرونده از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ ارسال میشه و شما می توانید از طریق شعبه دادسرا دفاعیات خود را مطرح کنید.
مجازات قانونی قمار و شرط بندی تا شش ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق است که امکان تبدیل و تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد و معمولا مشکل خاصی پیش نمیاد.
جای نگرانی نیست و با اخذ تعهد نهایت جریمه مشکل حل میشه