مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارایه فاکتور توسط کلینیک دندانپزشکی

سلام و خداقوت
کلینیک دندانپزشکی مراجعه کردم
تشخیص دکتر عصب کشی بود بعد از مراجعه نوبت دوم احساس کردم هزینه مازاد اخذ میکنن یه جورایی هم از بیمه تکمیلی گرفتن هم از خودم
درخواست فاکتور کردم ندادند و خواستم از پرونده پزشکیم عکس بگیرم با گوشیم باز هم نزاشتن و تماس گرفتم 110 و صورت جلسه تهیه کردم . لطفا راهنماییم کنین از کجا باید شروع کنم برای شکایت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با نظام پزشکی تخلف صورت گرفته را گزارش کنید . و سپس علیه پزشک متخلف شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.رسیدگی به تخلفات پزشکی در صلاحیت دادسرای انتظامی پزشکی است.دریافت مبالغ خارج از تعرفه و یا گرانفروشی خدمات پزشکی قابل شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی هستند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه شکایت شما فقط بابت اضافه دریافتی است به بیمه تکمیلی خودت مراجعه کنید و جریان را توضیح دهید اگه کمکی نکردند، از طریق دفتر الکترونیک به سازمان نظام پزشکی شکایت کنید هم از پزشک و هم کلینیک شکایت کنید