مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار مشترک

سلام خدمت وکلای گرامی
مغازه بنده با همسایه یک دیوار مشترک داشت که بنده مغازه رو تخلیه نکردم و همسایه دیوار مشترک رو تخریب و باعث اسیب به اجناس داخل مغازه شده است .
و بدون اجازه من رفته داخل مغازه داربست زده است.
الان من به چه جرمی میتونم ازشون شکایت کنم ؟ بنده اجاره نشین هستم همسایه با صاحب ملک توافق کردن که در صورتی که دیوار اسیب دید تعمیر میکنه. من برای تعطلیلی به مدت 10 روز باهاشون توافق کردم نه بابت تخلیه. الان 4 ماه میشه من بیکار هستم و سرمایه زیر خاک.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان خسارات کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه صاحب ملک دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه تخریب و اعاده وضع به حالت سابق با موافقت
شهرداری و مطالبه خسارت را مطرح نمایید

و از بابت وسائل مغازه هم ابتدا باید
دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس رسمی اقامه نمایید و. ...