مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث نوه

با سلام. من مادر بچه سه ساله ای هستم که پدرش فوت کرده در حالیکه پدر و مادر همسرم هردو زنده هستند و هیچ فرزند و نوه دیگری هم ندارند و بچه من تنها نوه انهاست. اما پدر و مادر همرم دارای چند خواهر و برادران هستند. سوال اینه که ارث این دو نفر به نوه خودشان میرسد یا به خواهر برادرشان. در حالیکه اصلا راضی نیستند به انها برسد و فقط میخواهند به تنها نوه شان برسد. راهی که مطمئن باشند چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارث نمیرسد .اما میتوانند صلح عمری کنند و وصیت تا یک سوم اموال به نوه میرسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. متاسفانه هیچ ارثی به نوه
نخواهد رسید
ولی ایشان می توانند تا زمانی که زنده
هستند اموال خود را به نام نوه
انتقال بدهند از طریق عقد
صلح یا هبه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتی که پدربزرگ و مادربزرگ فوت کنند و فرزندان دیگری نداشته باشند میراث آنها به نوه تعلق می گیرد و نوبت طبقه دوم وراث یعنی خواهران و برادران شان نمی رسد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید سهم الارث خود را به نوه صلح نمایند در غیر اینصورت به وراث آنها می رسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون نوه، اولاد اولاد و از طبقه اول است تمام ارث به او میرسد و به برادران و خواهران که طبقه دوم هستند در این حالت ارث نمیرسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این حالت ارث به نوه نمیرسد آنها باید اموال خود را به نوه صلح کنند