مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام. من اردیبهشت امسال هفته دومش به همسر یکی از هم کلاسی هام سفارش دادم که دار قالی درست کنه چون مدعی بود که همسرش طراح جواهراته و دار قالیش درست کرده و خوبه.
منم بر حسب هم کلاسی بودن اعتماد کردم و سفارش دار قالی دادم.
بعد صحبت اولیه قرار شد 2 هفته کمتر دار قالی اماده بشود،و من در یه قسط 900 و یه قسط 700 هزار تومنی پول پرداخت کردم.قرار بود دار قالی من چای چراغ داشته باشه و مدل جدید تری باشه.و رنگ هم انتخاب کردم .
اتمام کلاس من اول تیر بود.تا هفته اخر خرداد دار قالی من اماده نشد،هر وقت هم تماس میگرفتم جوابمو نمیدادن یا هروقت تلفن میکرد حوالی ساعت 12 شب تماس میگرفت که من نمیتونستم دقیق صحبت کنم.چندباری هم خانواده شاکی شدن که چرا دیر وقت تماس میگیره،به این اقا من هر دفعه تذکر میدادم.
دار قالی اماده شد بدون رنگ و جای چراغ،در ¼که چله کشی انجام شد،دار قالی پیچ خورد و شکست.
این اقا با اصرار امدن دار بردن 2 هفته بعد با کلی مکافات دار قالی رفتیم اوردن ولی داغون کرد.
این بار دار قالی⅕ حتی چله کشی صورت نگرفت که مجددا شکست.
الان قبول نمیکنه که پولمو پس بده .کلاس من تموم شده، امتحان دادم. دار جدید هم خریدم . دیگه نیازی به این دار ندارم .
طی این مدت هم متحمل خسارت شدم. ایا رهی هست که پولمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
با مشورت وکیل دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید.