مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

بنده یک سال در خانه ای با کرایه 600 زندگی کردم خواستم ... ده روز پس از اتمام قرارداد بنگاه دار زنگ زد و گفت خونه رو تخلیه کنید و ما ابتدا از صاحب خانه مهلت دو ماهه گرفتیم چون سرباز بودم گفتم و دو ماه دیگه سربازیم تموم میشد گفتم تا وقتی سربازم همبن اجاره قبلی رو میدم تا خونه پیدا کنم فقط دو ماه ... حالا بعد یک ماه میگه اجاره 1600 واسه هر ماه از این دو ماه... ایا صاحب خانه میتواند وسایل ما را بیرون بریزد؟؟ و اینکه چگونه میشود انقد یهو به اجاره اضافه کرد؟؟؟؟!!!!!

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
خیر تا حکم شورای حل اختلاف صادر نشده باشد نمی تواند وسایل شما را بیرون بریزد، حتی بعد از رای شورای حل اختلاف هم با حضور مامور این کار انجام می شود

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام صاحبخانه شما برای اینکار باید از شورای حل اختلاف حکم تخلیه بگیردوبرای توافق شفاهی است اثبات برای شما مشکل میباشد