مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام بانکی

سلام و احترام
من ضامن وام بانکی خانومی شدم که هر بار با دیرکرد طولانی و مسدود شدن حساب های من قسط پرداخت میکنه! قبل از ضمانت قرار شفاهی گذاشتیم که به محض واگذاری چک به عنوان ضامن ایشان برای راحتی خیال من از پرداخت اقساط از ایشان به اندازه مبلغ چکم سفته بگیرم!پس از ضمانت من امروز و فردا کرد و وقتی خودم بهش سفته ارائه کردم که امضا کنه کلهم منکر شد که امضا نمیکنه
الان سوالم این هست که من برای عدم وفای به تعهد ایشان وایفای ضمانت خودم شکایت کردم ! آیا موفق میشم ضمانتم رو پس بگیرم
و اگر نه موفق میشم یک ضمانت مثل سفته ای که قول داده بود بهم بده ازش بگیرم یا خیر !؟در جلسه‌ی حل اختلاف چی باید بگم تا موفق بشم!؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به وسیله دو شاهد ادعای خود را ثابت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود عقد ضمان نسبت شما لازم است
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید ابتدا اقساط وام گیرنده را پرداخت کنید و سپس علیه وی دادخواست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
و امکان گرفتن سفته به اجبار هم
امکان ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان تغییر ضامن با موافقت بانک می باشد و نمی توانید ضمانت را پس بگیرید و همچنین الزام قانونی برای اخذ سفته وجود ندارد مگر با توافق چنانچه اقساط را پرداخت نمودید به استناد پرداخت دادخواست دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موفق نمیشی مگر اینکه کل بدهی او را پرداخت کنی بعد .....

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

ضامن پس از پرداخت اقساط میتواند علیه وام گیرنده طرح دعوی کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد