مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر سند

باسلام
بنده آپارتمانی را سال 95خریداری کردم و موقع سند فروشنده حاضر نشد و بعدا مشخص شد که برای زمین این ساختمان سند سازی شده و الان بعد چند سال هنوز درگیر هستم.لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و مستندات و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه فروشنده می‌توان بنا به مورد طرح دعوا کیفری و حقوقی مطرح کرد
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ جزئیات موضوع است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منظور چه نوع سند سازی هست شما بسته به موضوع میتوانید دعوای کیفری یا حقوقی مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک غیر را به شما فروخته می توانید معامله را ابطال و ثمن معامله را به نرخ روز و طبق نظر کارشناس مطالبه کنید