مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مکفول عنه

پسرم دعوا کرده بود و شوهرم ضمانت انرا کرده بود حالا برای شوهرم ابلاغیه اماده که معرفی مکلفول عنه،
شوهرم باید پسرم رو معرفی کند
حالا یعنی پسرم محکوم شده؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ممکن است احضار برای وقت رسیدگی باشد بهتر است حضورا مراجعه کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله پدرش کفیل فرزند شده و باید وی را معرفی کند . تا قرار صادر شود . اگر دلایلی برای اثبات بی‌گناهی وی دارید ارایه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان گفت آری یا خیر ممکن است نیاز به اخذ توضیح باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است