مشاوره حقوقی رایگان - کارمند استانداری

بنده کارمند استانداری با 30 سال سابقه بیمه در سال 97 بازنشسته تامین اجتماعی شدم باتوجه به اینکه دوسال سابقه جبهه دارم تا کنون تامین اجتماعی از اعمال و احتساب سابقه جبهه درسوابق بیمه خودداری می نماید و ان را منوط به داشتن سابقه کارو زیان آور می نماید آیا می توانم از مزایای ماده 27 قانون جامع خدمات حمایت از ایثارگران استفاده نمایم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید، از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید طرح دعوی نمایید