مشاوره حقوقی رایگان - ماده 27 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

مطابق با ماده 27 قانون یادشده مدت خدمت داوطلبانه مشمولین در صورت تمایل جزء سنوات قابل قبول از لحاظ بیمه و بازنشستگی به ماخذ مشاغل سخت و زیان آور (یک به یک و نیم) محسوب می گردد . ضمن آنکه دولت مکلف است مابه التفاوت کسور بیمه و بازنشستگی سهم کارمند و کارفرما را برای مدت مذکور به ماخذ آخرین وضعیت استخدامی محاسبه و یکجا به صندوق ذیربط واریز نماید .
سوال بنده این است . با توجه به اینکه اعمال این موضوع منوط به ابراز تمایل فرد است براین اساس اینطور استنباط می گردد که برای فرد بازنشسته تعدیل مستمری از تاریخ تقاضای فرد خواهد بود .
این استنباط صحیح است ؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید