مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

حواله خودرو خریدیم.سند رهنی بوده .سند از رهن شرکت ازاد شده و به صاحب حواله درخواست دادیم برای سند اقدام کنیم. صاحب حواله به خاطر ضمانت اموالش رو اجرای احکام ضبط کرده و نمیتونه سند بزند. ما فقط یه قولنامه داریم و یک وکالت نامه .ایا میتونیم شکایت کنیم و مال رو ازاد کنیم؟چطوری؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید.
اگر توقیف شده باشد می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مستند ات نیاز ب بررسی و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید
و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتراض ثالث اجرایی،مطرح نمایید