مشاوره حقوقی رایگان - جواب شورا آمد ولی سازشی صورت نگرفت

سلام بدنبال سوالهای قبلیم در مورد نفقه و عدم تمکین ، شورا رای را به نفع پسرم داد و نفقه ای به عروس تعلق نگرفت. ولی در این میان عروسمون دو راه گذاشته جلوی ما که یا خونه را عوض کنید(همانطور که قبلا اشاره کرده بودم منزل پسرم در طبقه دوم بصورت کاملا مستقل هست فقط راه پله مشترک هست)یا طلاق می گیرم . و پسرم هم به هیچ وجه نه راضی به رفتن به جای دیگه هست ونه راضی به طلاقه.حالا با این اوضاع تکلیف چیست؟اگر عروس وکیل بگیرد می تواند راه به جایی ببرد؟و سر نوشت اینا چی میشه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص نفقه و طلاق به نتیجه نمیرسد ولی ممکن است نسبت به مهر اقدام کند. سعی در توافق داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با وکیل بله می‌تواند اقداماتی انجام دهد.