مشاوره حقوقی رایگان - خودم با ماشین واژگون شدم بعداز مراحل پزشک قانونی دادگاه پرونده رو مختومه کرده

دادگاه میگه خودت نامه که پزشک قانونی نظریه پایانی داده ببر بیمه اگه کمک کرد بهت دیگه ما کاری نداریم
میتونم دوباره شکایت کنم

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

باید مستقیماً به صندوق تامین خسارات جانی بیمه مراجعه کنید نیازی به شکایت کردن نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد