مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و مزاحمت

سلام. من از طرف شخصی به پخش عکسهای شخصیم تهدید میشم و میگه که باید ب زور با من باشی میخاستم بدونم میتونم این مشکل رو محرمانه با پلیس فتا درمیان بزارم بدون اینکه خانوادم باخبر بشن؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام شما میتوانید ازایشان به عنوان تهدید به انتشار عکسهای خصوصی طرح شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تهدید به انتشار عکسهای خصوصی کنید با مستندات و مدارک برای بررسی به پلیس فتا ارجاع میشود اگر ثنا داشته باشید ابلاغ برای خودتان می آید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است مشکل را با خانواده خود در میان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید شکایت کنید.
اگر به سن قانونی رسیده باشید خانواده متوجه نمی شود