مشاوره حقوقی رایگان - خودداری خریدار از پرداخت الباقی مبلغ زمین

سلام وقت بخیر ، اینجانب در سال 97 قطعه زمین روستایی را به شخصی در حضور تعدادی شاهد فروختم، ایشان هشتاد درصد مبلغ را پرداخت و بنا شد بیست درصد الباقی را نیز بپردازد، اکنون بعد از چهار سال که زمین را به ایشان وکالت تام داده ایم برای گرفتن نسخه وکالتنامه شرط پرداخت الباقی مبلغ را مطرح کردم ولی در پاسخ به طفره می رود و هربار وعده و وعید می دهد. در عین حال از زمان پرداخت مبلغ زمین را در اختیار دارد و مورد بهره برداری قرار داده است، چگونه می توانم اقدام کنم؟ آیا می توانم معامله را فسخ کنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید تتمه ثمن معامله را از طریق مرجع قضایی مطالبه نماید و در خصوص فسخ باید قرارداد بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر معامله قابل فسخ نیست
شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن بیع و خسارت تاخیر تادیه طبق
شاخص رسمی بانک مرکزی را اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط مابقی مبلغ را میتوانید مطالبه کنید

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

سلام امکان فسخ وجود نداره باید دادخواست مطالبه ثمن معامله رو بدید