مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

سلام. بنده یک واحد معامله کردم که از برادر زنم که دو روزه خرید کرده، خریدم. در پشت قولنامه عین موارد معامله رو به من انتقال داده حتی پرداخت وجه های معامله رو من هم چون طرف معامله دور بود، طبق مفاد قولنامه وجه ها رو با ساتنا به حسابش واریز کردم با فیش. بعد از آخرین واریزی چهار روز بعدش در واتساپ، برای من یک رسید تسویه و تحویل فرستاد و کلید ها رو از بنگاه تحویل گرفتم. اما بعد از ده روز زنگ زد گفت آخرین واریزی برگشت خورده حسابت. من هم از جای دیگر دریافتی داشتم که باید به حسابم واریز میشد. معامله کردم و پول دادم وقتی با من تماس گرفت متوجه شدم واریزی من را انجام ندادن و پول برگشتی ایشان بوده حالا از ایشان وقت میخواهم زمینی دارم بفروشم بدم بهش یا کلا زمین رو بدم بهش بقیه پول من رو وقت بدم بهش بده. قبول نمیکنه و اظهارنامه و شکایت فسخ معامله میخواهد. شرایطش چطور هست؟ راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

فسخ معامله ملک از طرف فروشنده فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن فسخ معامله آپارتمان قوانین خرید و فروش آپارتمان