مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشاعی رو با وکالت بلاعزل فروختم بدون مبایعه‌نامه

سلام یک زمین مشاعی رو به یکی از دوستان بدون دادن مبایعه‌نامه فقط با وکالت بلا عزل واگذار کردم چون دوست بودیم دوتا چک مادرشو به من داد و قرار شد چکار را پاس کنه وقتی که چکار خواباندن به حساب تایید نکرده بود به اختلاف خوردیم گفت باید سند بزنی که من پاس کنم من همون موقع گفتم زمین به صورت قدر السهمی و باید 50 تا شریک باشن که زمین از مقدار کل که داری اصلاحیه انجام بشه و من حوصله ندارم با 50 نفر سرو کله بزنم
زمینی که 10 میلیارد بود رو من 2 میلیارد دادم و هیچ گونه مبایعه‌نامه بین ما نوشته نشد فقط به صورت حرفی بود فقط من دفتر خونه وکالت زدم اون دو تا چکو داد و منم اصل سند و وکالت رو دادم بهش حالا الان پولمو نمی‌ده میگه باید سند بزنی پولتو بدم و منم گفتم که من با وضع موجود این ملک رو دادم بهت زمین رو مفت دادم که این دردسرها و نکشم چون قبلش به من گفت من آشنا دارم تو ثبت خودم ردیف میکنم حالا الان آشناش تو زرد از آب درآمده یا حالا هرچی نمی‌دونم خلاصه اینکه من 1ونیم میلیارد چک دارم 300 تومن هم پول واریز کرد نقدی به حسابم و به اون فقط یه وکالت بلاعزل دادم و اون پول منو نمی‌ده چکار کنم استاد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مستلزم بررسی مدارک و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد