مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بهزیستی

با سلام ممنون میشم سوال بنده رو جواب بدین
خاله من همسرشون معلولیت شدید جسمی حرکتی دارن و تحت پوشش بهزیستی هستن چند آشنا بهش گفتن میتونه بره واسه شوهرش از کار افتادگی بگیره و حقوق پدرشوهرش رو که فوت کرده واسه شوهرش جاری کنه، اگه اقدام به این کار کنه و حقوق پدرشوهرش رو به عنوان از کار افتاده برا همسرش بگیره، آیا مستمری بهزیستی اوندقطع میشه؟
ممنون میشم جواب بدین??

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست از کار افتادگی را مطرح نمایید تا بیماری شما
در کمیسیون بررسی گردد و. ..