مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از خدمت سپاه

سلام. بنده مدت 19سال در سپاه خدمت کردم یعنی از سال 73 الی 92مشغول بخدمت بودم وبدلایلی بابت یک آزمایش اعتیاد که مثبت شده بود به کمیسیون معرفی کردن ورای معاف از خدمت برام زدن که بعد از مدتی این رای را تبدیل به اخراج کردن والان سه پنجم حقوق به زن و بچه ام میدن ضمن اینکه بنده برادر شهید هم هستم و واقعا در حقم خیلی اجهاف کردند و با توجه به اینکه اخراج منو توی سال 94 دادند و قانون استخدام سپاه میگه که بالای 15 سال خدمت بهر دلیلی بازنشست .در این مورد خواهشا کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هیچ جا نگفته بالای پانزده سال بازنشسته است حکم درست بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید