مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

تازه متوجه شدم همسرم چند سال پیش زنی را صیغه کرده چطور میتونم ثابت کنم آیا راهی هست یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

امکان استعلام در خصوص صیغه وجود ندارد .

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

تنها در صورت وجود اسناد و مدارک مکتوب این ادعا قابل اثبات در دادگاه می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر اسناد رسمی در صورتی که ثبت گردیده باشد قابل پیگیری است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت عدم ثبت رسمی اثبات موضوع مشکل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر ثبت نشده باشد خیر فقط با داشتن دلایل میتوانید اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ثبت شده باشد قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثبت نشده باشد خیر ولی اگر ادله ای دارید میتوانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صیغه نامه داشته باشند بله . اما اگر ثبت نشده . یا زمانش منقضی باشد قابل اثبات نیست