مشاوره حقوقی رایگان - اراضی ملی

با سلام ...
ضمن تشکر از وکلای محترم ... قطعه زمینی حدود 10 سال پیش با سند رسمی مشاع کاداستری و با پلاک معین از شخصی واسطه خریداری نمودم ، که مدتی است سازمان مسکن و شهرسازی اعلام نموده ، زمین در حریم اراضی ملی و در پلاک دیگری نیز قرار دارد، مدارکی هم در اختیار ندارم که ثابت کند فروشنده قبلی از این موضوع آگاهی داشته یا خیر ؟ با این توضیح به چه عنوانی باید شکایت نمایم و این موضوع جنبه کیفری دارد یا حقوقی ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جنبه حقوقی ان غالب است معلوم نیست ادعای سازمان صحیح باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اراضی منابع ملی شرایط خاصی دارد
اگر زمین شما در محدوده شهر قرار داشته باشد و قبلا رای کمیسیون مبنی بر موات بودن زمین صادر شده
باشد
شما باید دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 12 به طرفیت سازمان مسکن و شهرسازی اقامه نمایید
و درخواست کارشناس رسمی برای بازدید از زمین را نمایید
و اگر زمین قبل از سال 58 دارای آثار احیا و کشت بوده باشد زمین جز مستثنیات قرار میگیرد و از مانع ملی
خارج خواهد شد
و صدور حکم بستگی به مستندات و دفاعیات دقیق شما در جلسه دادرسی خواهد بود و
ولی اگر زمین در محدوده خارج از شهر قرار داشته باشد
شما باید دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 ( کمیسیون ماده واحده ) به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید و ...
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت اطلاع از جزئیات و پاسخ دقیق تر باید پرونده و مدارک مربوطه مورد مطالعه قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کیفری اقدام نکنید که اصولاً منع تعقیب صادر میشود اگر به صورت حقوقی اقدام کنید احتمال موفقیت شما زیاد است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر ملک سابقه احیا داشنه است عجالتا تامین دلیل و جلب نظر کارشناس کنید تا بایر بودن زمین در قدم بعدی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در قدم بعدی تقدیم دادخواست اعتراض به مرجع صالح می باشد...