مشاوره حقوقی رایگان - ایا کارشناسی امضا که نظر منفی داده میتواند به تنهایی دلیل بر محکومیت شود ؟

سلام بنده سال 1364زمینی خریداری کردم که بین منه خریدار و فروشنده که از دوستان خانوادگی ام بود، قراردادی بصورت دست نویس نوشته شد که متاسفانه فقط خودمون دونفر امضا کردیم بدون شاهد و اثر انگشت بنابر سادگی یا اعتماد که به هم داشتیم و ان سالها منم این زمین فروختم حالا بعداز از گذشت حدود40سال در صورتی که ایشان مقیم این منطقه است و ان زمین بیش از سی سال ساخته شده ادعای فروش مال غیر کرده که من زمینی نفروختم و امضای من جعل کردید الان که دوسال دادگاه داریم قاضی حکم بر کارشناسی امضا داده که طبق نظر کارشناس جواب منفی و عدم تطابق امضا رو داده در صورتی که خودمن خودکار دستش دادم با همون خودکار همون جوهر همون لحظه نگارش قرارداد امضا کرده الان ما چکاری میتونیم انجام بدیم که این از خدا بی خبر سو استفاده نکنه از این موضوع چطور اعتراض کنیم که معلوم بشه این امضا مال این شخصه و در ضمن تطبیقی که دادن با نمونه امضاهای سال 80و85و97 بوده در طول این 20 یا 30سال ایا امکانش هست امضاها باهم مطابقت نداشته باشن وما میتونیم درخواست کنیم باامضاهای همان سالهای 64و65مطابقت بدن ،راه حل چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست
هیات کارشناسی سه نفره را نمایید و