مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مکان ثبت شکایت

سلام خسته نباشید ،من ی پولی به یکی قرض دادمو بابتش رسید گرفتمو شاهدم داشتم و امضا کرده،ولی پولی ک قرض دادمو یه شهر دیگه قرض دادم به طرف،حالا سوالم اینه ایا میتونم از همین شهری که ساکنم شکایت کنم یا نه حتما باید برم شهری ک طرفم هستش؟؟
ممنونم از وقت گذاشتنتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در شهر خودتون دادخواست استرداد وجه بدید ولی دادگاه در محل زندگی خوانده که طرف شماست رسیدگی میکند

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

سلام دادگاه صالح دادگاه محل اقامت خوانده دعوی ست