مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک خریداری شده وکالتی پس از فوت فروشنده

با عرض سلام و خسته نباشید حدودا دو سال پیش ملکی خریدم که پس از نوشتن قولنامه وگرفتن وکالت نامه محضری اما متاسفانه به دلیل مشکلاتی سند قطعی انجام ندادم پس از گذشت دو سال اقدام کردم جهت سند قطعی که متوجه شدم فروشنده فوت کرده و دو نفر وارث دارد سوالم اینه وراث گواهی حصر وراثتو گرفتن آیا مالیات بر ارث به این ملک تعلق میگیرد یا خیر و الان من باید چه کاری انجام دهم جهت سند قطعی با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت اطلاع از جزئیات و پاسخ دقیق تر باید پرونده و مدارک مربوطه مورد مطالعه قرار گیرد