مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت عدم انجام تعهد در قراردادهای سرمایه گذاری

سلام وقت شما بخیر
من یک قرارداد سرمایه گذاری مشارکت در تامین کالا بایک شرکت منعقد کردم که متاسفانه شرکت در تاریخ سررسید پرداخت اقساط سرمایه گذاری به من خیلی تاخیر داشته
منتهی در قرارداد فراموش شده ذکر گردد که در صورت تاخیر در پرداخت اقساط خسارت دریافت شود
آیا با توجه به ماده 221 قانون مدنی و با توجه به خسارت ناشی از عدم انجام تعهد که متوجه این جانب شده میتونیم از شرکت از روز سررسید اقساط خسارت مطالبه کنم؟سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
و شما باید دادخواست مطالبه خسارت
طبق نظر کارشناس اقامه نمایید و