مشاوره حقوقی رایگان - الزام به پایان کار ملک

آپارتمان از سازنده خریدم،سازنده به دلیل ورشکستگی و...متواری است،مالک زمین هم که تقریبا نصف واحدها را داره،هیچ اقدامی نمی کنه و معتقده ،افرادی که از سازنده خریدن باید کل هزینه پایان کار و جر یمه های شهرداری و...را بدهند،پول سند را هم به نرخ روز به ایشان بدهند ،اگر هم کسی اضافه بنا احیانا داشته باشه ،به نرخ روز به ایشون متری پول بدهند،کاری هم به شرایط قرارداد هیچ کس نداره ،حتی برای گواهی استاندارد آسانسور هم معتقده واحدهایی که از سازنده خر یدن ،باید پول بدهند.ما چه کار کنیم؟آیا حق با مالک زمین هست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد مالک با سازنده و سازنده با شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورت مجلس تفکیکی و
الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت
سازنده و مالک اصلی اقامه نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق قراردادتان با سازنده دادخواست بدهید.