مشاوره حقوقی رایگان - الزام به پایان کار و تنظیم سند

با سلام
بنده سال 92 از دو نفر شریک سازنده که با صاحب سند زمین قرارداد مشارکت بسته بودند یک اپارتمان خریداری کردم و هنوز پایانکار نگرفته اند و هیچ گونه اقدامی نمی کنند با توجه به این که سند به نام انها نمی باشد چه دادخواستی باید بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید علیه فروشندگان و صاحب سند دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد آنها با مالک و شما بررسی شود واگر معتبر باشد دادخواست اخذ پایانکار و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت مالک و سازندها بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد قرارداد علیه فروشندگان طرح دعوا کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام علیه فروشندگان وصاحب سند دادخواست مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
دادخواست اخذ پایانکار و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت مالک و سازندها بدهید