مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به کاراموز

با سلام
من برای مطالبه وجه درخواست دادم افتاده شورا حل اختلاف چون مبلغ زیر 20 م . و چون خودم شهری دیگ هستم نمیتونم خودم شرکت کنم. یه وکیلی گفتن من شورا نمیرم . کارآموزم معرفی میکنم و مشکلی نداره کارت انجام میده میخوام ببینم مشکلی پیش نمیاد من کارمو بسپارم به کارموزی که هنوز جز کانون وکلا نیست چه مواردی از ایشون چک بکنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کار آنوز هم دفترچه مجوز وکالت دارد باید دفترچه کار آموزی اش را بررسی کنی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکلی ندارد تحت نظارت وکلا کار میکنند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همین که کار آموز کانون وکلا باشد صلاحیت دارد مبلغ اندک است و پرونده مشگلی نیست برای یک کاراموز در ضمن کارآموزان وکالت زیر نظر وکیل پایه یک دادگستری انجام وظیفه میکنند و وکیل سرپرست نظارت دارد