مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک از طریق قولنامه

باسلام
پدر بزرگ بنده 5 روز قبل فوتش خانه ای را از طریق قولنامه به نام بنده کرد. ملک سند زمین دارد ولی به علت نداشتن پایان کار قولنامه خرید وفروش می‌شود دلیل این کارش هم این بود که هیچ یک از اولاد ازش نگهداری نکرد وبنده ازش نگهداری میکردم. درصورتی که چند سال قبل در دفتر خانه یک پنجم از اموالش هم به نام بنده کرده بود. العان وراث برای ملک می‌توانند کاری انجام بدهند.
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید صحت مبایعه نامه و امضا طرفین توسط کارشناس رسمی تایید بشود و در دادگاه مالکیت شما اثبات گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است