مشاوره حقوقی رایگان - سرایداری

سلام بنده در ساختمان در شیراز حدود3سال سرایدار هستم وتا الان حق حقوق من طبق قانون پرداخت نشده چه کار کنم که از کارم هم بیکار نشوم ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید. در صورت ترس از اخراج شدن، با مالکین دوستانه به توافق برسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از اداره کار پیگیری کنید قطعا بیکار میشوید . ولی راهش همین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد