مشاوره حقوقی رایگان - گواهی ترک انفاق

سلام، همسرم حدود یک سال در کمپ ترک اعتیاد میباشد و در این مدت هیچ نفقه ای پرداخت نکرده، من قصد طلاق دارم، باید برای ترک انفاق شکایت کیفری کنم یا حقوقی، چون میخوام از این سند برای دادگاه طلاق استفاده کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال از لحاظ جرم بودن عدم پرداخت نفقه از سوی همسرتان طرح شکایت ترک انفاق و از لحاظ حقوقی طرح دعوی مطالبه نفقه ایام گذشته برای شما امکان پذیر است . اما برای استفاده از حکم قطعی نفقه در پرونده تقاضای طلاق ناشی از ادعای عسر و حرج ، طرح دعوی حقوقی مطالبه نفقه پیشنهاد می شود .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

برای ترک انفاق شکایت کیفری که در این صورت میتوانید فقط او رامحکوم کنید وچیزی بدست نمیتوردید اما برای گرفتن نفقه مطالبه نفقه بصورت حقوقی که در این صورت با تعیین کارشناس برای شما بصورت ماهیانه نفقه تعیین میشود وبعد اگر این مبلغ را پرداخت نکرد میتوانید ترک انفاق هم شکایت کنید