مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو اضافه در پارکینگ

با سلام و احترام؛ یکی از همسایگان ما پشت خودروی خودش یک ماشین دیگر پارک میکند و مدعی است این مزیت پارکینگ واحد اوست. در حالی که صرفاً یک پارکینگ سندی دارد.
پارک خودروی اضافه مانع دورزدن ماشین در پارکینگ شده و هر بار در این خصوص به او تذکر می دهم، بی اعتنایی می کند. آخرین بار که صحبت از طرح دعوا در دادسرا کردم می گوید حکم هم بگیری باز هم پارک میکنم.
خواستم بدونم اولا چقدر این پروسه زمان بر خواهد بود؟ و آیا برای حکم دادگاه ضمانت اجرایی وجود دارد که بعد از دوندگی و محکوم شدن، وی نتواند مجدد چنین کاری بکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید یا دادخواست حقوقی بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مدت قابل پیش بینی نیست ولی حکم دادگاه قابل اجراست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر واحدی می تواند فقط یک خودرو ، در پارکینگ پارک نماید
بله در صورت صدور حکم قطعی
و عدم اجرای حکم توسط محکوم علیه ضمانت اجرا وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فیلم و عکس بگیرید و بر اساس آن شکایت مطرح کنید بله ضمانت اجرا دارد و اگر بعد از صدور حکم مجدد ایجادمزاحمت شود مجازات مشدد میشود