مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله ایران خودرو

سلام.
میخام حواله ایران خودرو بخرم از انجایی که صلح نامه قبول نمیکنند، نگرانم که مبادا طرف مقابل به تعهداتش عمل نکند و دبه کند
چجوری میتونم خیلی سفت و محکم طرف را موظف به تعهداتش بکنم؟ که کوچکترین راهی برای دبه کردن نباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید و از فروشنده وکالت بگیرید
توجه داشته باشید وچون هنوز پلاک خودرو مشخص نیست به همین دلیل با وکالت‌نامه بعدا نمی توانید تعویض پلاک کنید.
می توانید بابت ضمانت سفته بگیرید.
توجه داشته باشید خرید و فروش حواله غیر قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مبایعه نامه دقیق تنظیم نمایید و از فروشنده وکالت بگیرید
و باید تمام شروط را در قرارداد ذکر نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد تخصصی توسط وکیل تنظیم شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قرارداد تخصصی تنظیم گردد رسمی شود