مشاوره حقوقی رایگان - رای شورای حل اختلاف

سلام و عرض ادب
پرونده مربوطه طلب وجه سفته و بنده خوانده میباشم،رای صادره شورا مبنی بر پرداخت مبلغ هست فقط میخوام بدونم خوهان باید رای رو ببره اجرا که بتونه جلب بگیره؟چون حدود دوماه از رای شورا میگذره تا حالا ابلاغ اجراییه نیومده بهم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خواهان باید درخواست صدور اجرائیه نماید بعد به شما ابلاغ می گردد تا ظرف مدت ده روز پرداخت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله محکوم له باید تقاضای صدور اجرائیه کند