مشاوره حقوقی رایگان - حق شارژ برج تجاری سال 1401

سلام و عرض ادب
مستاجر برج تجاری هستم که هیئت مدیره در تاریخ 30/4/1401 نامه ای ارائه کرده که 60% حق شارژ به نسبت 6ماه قبل افزایش می یابد و حتی از 1/1/1401 بایستی مابه التفاوت پرداخت گردد.
آیا این افزایش قانونی هست و ایا با توجه به تصویب در تاریخ مذکور, شامل مابه التفاوت ماه های قبل می گردد.
سپاس از راهنماییتان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر هیات مدیره مصوب کرده باشد قانونی است و باید همه مستاجرها شارژ را پرداخت نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در جلسه و با اکثریت تصویب شده باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هیات مدیره مصوب کرده باشد قانونی است و باید همه مستاجرها شارژ را پرداخت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر هیئت مدیره همه مالکین باید پرداخت کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حق شارژ بسته به منطقه سکونت و امکانات رفاهی متغییر است . باید به عرف همان منطقه رجوع کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما خیر مگر اینکه هیئت مدیره آن هم به صورت قانونی تصویب نموده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مصوب قانونی هیات مدیره مجتمع باشد، لازم الاجرا است