مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمایشگاه خودرو

بنده حدود یک ماه پیش خورویی را از سایت درج آگهی دیدم که نوشته موتوری سالم و شاسی پلمپ و چند تکه رنگ،
و برای خریدش زنگ زدم، سرقرار که رفتم،متوجه شدم از نمایشگاه خودرو است و چند نفر دور ماشین هستند و بمحض دیدن من خیلی گرم گرفتند،بنده هم اصلا تا بحال خودرو نخریده بودم و شرایط خریدن را بلد نبودم،و هر چه میگفتند باور کردم،بدون اوردن کارشناس و ...
بعد از خرید مشخص شد هم شاسی جوشی هست هم موتور روغن میریزد و دور رنگ هست و همچنین تمام لوازم مصرفی مثل جک اچار چرخ و کولر و بوق و ...را هم برداشتند،
لطفا برای شکایت و گرفتن حقم کمکم کنید.

ایا پلیس فتا میتواند کمک کند که مثلا اگهی سایت درج آگهی را بدست بیارم دوباره و ببرم شورای حل اختلاف؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ارتباطی به پلیس محترم فتا ندارد شما می توانید فسخ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا خودرو کارشناسی بشه و عیب و ایرادات خودرو مشخص بشه سپس بعد از تایید کارشناس می توانید معامله را فسخ کنید یا خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.
در صورتی که قصد فسخ معامله را دارید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید ‌

پرسشگر :

عذرخواهم از موقعی که معامله کردم ،یک ماه گذشته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ربطی به پلیس فتا ندارد
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص
گردد
و سپس باید دادخواست تنفیذ فسخ
بیع به علت خیار تدلیس و عیب و استرداد ثمن معامله را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ربطی به پلیس فتا ندارد اولین اقدام لازم برای شما تامین دلیل از شورای حل اختلاف هست و سپس بر اساس نظر کارشناس دادخواست فسخ معامله با مطالبه آرش معیوب بودن را ارایه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ضمن ارسال اظهارنامه تقاضای فسخ کنید