مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت همسایه و ندادن شارژ ورابطه نامشروع بایک مرد غریبه که عنوان کرده شوهرش هست ولی نیست

سلام من مدیر یک آپارتمان هستم یکی از همسایه ها هزینه شارژ ماهیانه روپرداخت نمیکند و 1سال هست بایک مرد که عنوان میکنه شوهرش هست رابطه دارد والان مشخص شده که همسرش نیست وهمه بخاطر آزار و اذيت ایشان ناراضی می‌باشند آیا می‌توانیم از آپارتمان بلندش کنیم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت عدم پرداخت هزینه های ساختمان می توانید اظهارنامه ارسال کنید و اگر پرداخت نکرد می توانید دادخواست بدهید و هزینه را از طریق شورای حل اختلاف مطالبه کنید و همچنین بعد از ارسال اظهارنامه می توانید انشعاب وی را قطع کنید.
در خصوص رابطه با مرد غریبه ممکن است که صیغه باشد ، به هر حال اگر مزاحمتی دارد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شارژ از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید برای مزاحمت ابتدا شکایت کنید و حکم بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم شارژ ساختمان یک دعوای حقوقی است می بایست برای آن یت کند اصولاً در این موارد می توانیم دادخواست و اظهار‌نامه مثال کنید در صورتی که ایشان پاسخ اظهارنامه را نداد می توانید درخواست داده و حساب بانکی‌شان را توقیف کنید در خصوص آزار و اذیت هم بله این امکان وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید ابتدا شکایت نمایید و ادعای خود را اثبات نمایید