مشاوره حقوقی رایگان - مستآجری که شارژ پرداخت نمیکند و نظم و آرامش ساختمان را برهم زده

با سلام ما در ساختمان 5طبقه 9 واحدی ساکن هستیم همسایه واحد 9 تقریبا 8 ماه است که ساکن شده و از روز اولی که وارد ساختمان شدند با تمامی اعضا با هر کدام به نوعی دچار مشکل شده و با همه سر دعوا دارد شارژ خود را نصف شارژ تعیین شده پرداخت میکند با وجود اینکه متراژ خانه ی ایشان دو برابر متراژ بقیه واحد هاست در هیچ یک از کارهای ساختمان همکاری نمیکند هر یک از همسایه ها و مدیر اعتراض میکنند شروع به پرخاشگری و توهین میکند لازمه که عرض کنم طبق گفته مالک واحد مربوطه را هم از مالک سر بدهی جزئی که داشتند تلکه کرده و رایگان ساکن هستند ، آیا راه قانونی وجود داره که ما همسایگان مانع تمدید مجدد قرارداد اجاره این مستاجر با مالک شویم

پاسخ ها :

سعید تقی لو

سعید تقی لو :

سلام.مطابق قانون تملک آپارتمان ابتدا برای بدهی شارژ این واحدمدیرساختمان اظهارنامه بفرستد ودرصورت عدم پرداخت مدیرمیتواندواحدمزبورراازاستفاده امکانات محروم نماید