مشاوره حقوقی رایگان - اطلاعات شخصی کد ملی

با سلام بنده چند روز پیش توی سایت درج آگهی یک کار در منزل مشاهده کردم پیام دادم بهم گفتن از طریق واتساپ پیام بدم برای ثبت نام هم مبلغ 70هزار تومان پول باید پرداخت میکردم که عکس واریزی می‌فرستادم این کارو انجام دادم به همراه اطلاعات شخصیم که ازم خواستند، اسم، فامیل، سن، شماره تلفن، شماره ملی، کد پستی، آدرس الان پیام میدم زنگ میزنم اما تلفن خاموشه باید چیکار کنم؟ پیگیری قضایی انجام بدم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید