مشاوره حقوقی رایگان - امکان سنجی شکایت

سلام. من بعد از مشاهده آگهی فروش با شماره فروشنده تماس گرفتم و اقدام به خرید کالا کردم. بخش عمده را به حساب اعلام شده واریز کردم و بعد از یک هفته شخص مورد نظر با بهانه های مختلف کالا را ارسال نکرد و جواب من را نداد.
از ایشان یک شماره تلفن، شماره کارت بانکی، نام صاحب کارت بانک، رسید واریز در چند مرحله و پیامک های رد و بدل شده بین ما را دارم.90درصد ارتباط با ایشان از طریق پیامک بود و متن پیامک در گوشی من موجود است. آیا با این مدارک می شود شکایت کرد؟ امکان نتیجه گرفتن چقدر است؟ سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید یا دا‌دخواست حقوقی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا در پلیس فتا شکایت خود را مطرح نمایید
و سپس شکواییه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید