مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

با سلام ببخشید من سوالی داشتم دادگاه همسر من بود چند روز پیش بابت مواد دونفر بودن و جنس به مقدار 30گرم و از جیب نفر اول پیدا کردن و بقیه جنس 100گرم زمین بوده توی دادگاه متهم اول جنسی که از جیبش خارج شده رو گردن گرفته و گفته متهم ردیف دوم مسافر کش هستن خبر نداشته و اون 30گرمو گردن گرفته و قاضی از همسر من پرسیدن که خبر نداشتی این آقا مواد داره همسرمم گفته خیر خبر نداشتم
الان میخواستم ببینم بنظرتون رای چی میشه همسر منو آزاد میکنن؟ چون متهم اول جنسی که از جیبش در اومده رو گردن گرفته و گفته این آقا خبر نداشته مسافر کش بوده
توروخدا بگید همسرم تبرعه میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به اظهارات طرفین و تحقیقاتی مرتجع انتظامی انجام می دهند اظهارنظر می‌کند اگر شوهر شما کاری نکرده باشه مشکلی پیش نمیاد و آزاد میشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما این سوال را چند بار پرسیدید و بارها پاسخ گرفته اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا
همسر شما تبرئه خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور امکان برائت ان وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چند بار این سوال را تکرار میکنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله‌اگر اطلاع و آگاهی او اثبات نشود تبرئه میشود

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

در صورت اقرار احدی از متهمین مبنی برمالک بدون و حمل مواد اکتشافی وانکار متهم دیگر از وجود و حمل مواد، امکان تبرعه متهم به دور ذهن نخواده بود.