مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور دست دو

سلام می‌خوام موتور دست دوم بخرم باید چه مدارکی داشته باشه ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به راهور مراجعه کنید. البته خرید موتور دسته دو توصیه نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید تمام مدارک اعم از کارت موتور و کارت سبز داشته باشه و باید به شما وکالت تعویض پلاک بده یا اینکه در مرکز تعویض پلاک حاضر بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سند کارت پلاک بیمه قرارداد تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌بایست سند داشته باشید برگه‌ی فروش و برگه‌ی کمپانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارت موتور و کارت سبز داشته باشه و باید به شما وکالت تعویض پلاک بده یا اینکه در مرکز تعویض پلاک حاضر بشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما کافی است کارت ملی همراهتان باشد و سن شما 18 سال تمام باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کارت موتور و برگ سبز و سایر مدارک موتور

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید پلاک ملی نصب گردیده باشد کارت موتور و برگ سبز موتور و سند کمپانی موجود باشه